Riktigt tung dag idag




Foto: Roland Johansson

Stora problem idag! Vägen som vi hörde skulle vara dålig var extremt mycket sämre än väntat. Grusväg med sprängsten i ca. 4 mil och minerna var inte dem gladaste. Allt vi kunde göra var att peppa så gott som möjligt och få honom på bättre tankar så att han inte skulle ge upp.

Under tiden han färdades på den eländiga vägen fick han låna en cykel av en bekant till Miik som då befann sig i Moskosel. Miiks flickväns pappa, Roland, var riktigt snäll att bege sig ut på de dåliga vägarna med sin bil för att komma med cykeln. Ett riktigt stort tack till honom. Vill även ge ett stort tack till Miiks flickväns mormor och mamma som fixat fram stolar och bord på gården som vi fick äta vid m.m. Det var guld värt.

Anton känner sig pigg i kroppen just nu, men börjar ha rikigt ont i knänen, så vi sätter stopp i Arvidsjaur där det blir tältning. Ska stiga upp tidigt imorgon och försöka komma en bra bit.

Denna dag har tagit väldigt mycket på krafterna, och även på självförtroende, men alla runt om peppar honom så gott det går och vi tror på honom. Ett gott ord gör honom på bättre humör och får honom att kämpa vidare.


Foto: Roland Johansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0